Τίτλος: Έμπνευση
Περιγραφή:

Το προσωπικό ιστολόγιο του συγγραφέα Νίκου Παργινού. Ένας δικτυακός χώρος εναπόθεσης σκέψεων στο μετερίζι της συγγραφής με καταλύτη το χιούμορ και οδηγό την ίδια τη ζωή. Κείμενα, άρθρα, συνεντεύξεις και αναγνώσεις από τον κόσμο της συγγραφής και του βιβλίου.

URL:

http://nikosparginos.blogspot.com

Τίτλος: Facebook Profile - Νίκος Παργινός
Περιγραφή:

Το προφίλ του συγγραφέα Νίκου Παργινού στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον συγγραφέα, να ενημερωθείτε για τα βιβλία του, να διαβάσετε κείμενα και άρθρα του και τέλος να περιηγηθείτε σε φωτογραφίες και βίντεο από τις συνεντεύξεις και τις ομιλίες του.

URL:

http://www.facebook.com/nikos.parginos

Τίτλος: Facebook Group - Η «Κρεμάλα» και οι αναγνώστες της
Περιγραφή:

Ένα γκρουπ για τους αναγνώστες της «Κρεμάλας» που είναι χρήστες του διαδικτύου για να μοιράζονται τις εντυπώσεις από την ανάγνωση του βιβλίου. Ενημέρωση, φωτογραφίες, σχόλια, διαγωνισμοί, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι της «Κρεμάλας» στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

URL:

http://www.facebook.com/group.php?gid=11599783819

Τίτλος: Facebook Group - Με τον έρωτα περνάει ο καιρός με τον καιρό περνάει ο έρωτας
Περιγραφή:

Ένα γκρουπ για τους αναγνώστες της βιβλίου που είναι χρήστες του διαδικτύου για να μοιράζονται τις εντυπώσεις από την ανάγνωσή του. Ενημέρωση, φωτογραφίες, σχόλια, διαγωνισμοί, βίντεο και φωτογραφικό υλικό από το ταξίδι του βιβλίου στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

URL:

http://www.facebook.com/group.php?gid=223012145636

Τίτλος: Twitter Profile - Parginos
Περιγραφή:

Το προφίλ του συγγραφέα Νίκου Παργινού στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Twitter όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον συγγραφέα και να καταθέσετε τη δική σας άποψη για τα κείμενα, τα άρθρα και τα βιβλία του.

URL:

http://twitter.com/Parginos

Τίτλος: Το Τάγμα της Ελπίδας
Περιγραφή:

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Παργινού «Το τάγμα της ελπίδας». Μια πύλη που συνδέει το φανταστικό με το πραγματικό. Το μυστικό που στοίχειωνε τα όνειρά μας αποκαλύπτεται στον αέρα του διαδικτύου.

URL:

http://www.tagma-elpidas.com

Τίτλος: marcello@net - [Web Services]
Περιγραφή:

Εταιρία Ανάπτυξης Λογισμικού Web, Φιλοξενίας Διαδικτυακών Τόπων, Ανάπτυξη τοπικών δικτύων και άλλων υπηρεσιών στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών. Web services, web based software & applications.

URL:

http://www.marcello-net.gr

Τίτλος: Εκδόσεις Αγκυρα
Περιγραφή:

Ο επίσημος δικτυακός τόπος του εκδοτικού οίκου ΑΓΚΥΡΑ.

URL:

http://www.agyra.gr

Τίτλος: BiblioNet - Greek Books in print
Περιγραφή:

Η επίσημη ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλών. Επιλογή ανάμεσα σε 100.000 τίτλους βιβλίων.

URL:

http://www.biblionet.gr/

Τίτλος: Εθνικό Κέντρο Βιβλίου
Περιγραφή:

Η επίσημη ιστοσελίδα του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου που δημιουργήθηκε το 1994 από το Υπουργείο Πολιτισμού, με σκοπό την εφαρμογή της εθνικής πολιτικής για την προώθηση του βιβλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλών.

URL:

http://www.ekebi.gr

ΕπάνωΕκτύπωση Links